Hirdetés

Minecraft Head Into The Clouds - itt vannak a legjobb munkák

|

Lezárult a Planet Minecraft versenye, a rengeteg zseniális munka közül kiválasztották a három legjobbat. Videón mutatjuk.

Hirdetés

A Minecraft minden hol ott van. De tényleg mindenhol. A siker persze egyáltalán nem véletlen, a Mojang alkotásában a játékvilág legkreatívabb elméi garázdálkodnak.

Nemrégiben számoltunk be a Planet Minecraft 'Head Into the Clouds' nevű versenyéről, amiben a játékosoknak a 'Floating Island' nevű mapon kellett valamit építeniük. A "valami" ebben az esetben csoda, a "játékos" pedig inkább művész. Vagy mérnök. A versenyen összesen 197-en indultak és az oldal most kihirdette a három nyertest.

Az első helyen BlockWorks Aeternium - The Symphony of Dreams című munkája végzett, az oldal és a szavazók is őt hozták ki a legjobbnak, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a dobogón alig pár szavazat döntött. Íme a három legjobb.

Ezeket és az összes többi munkát letölthetitek a hivatalos oldalon, ahol megnézhetitek azt is, hogy melyik alkotások végeztek a legjobb 50 között. 

Mit szóltok? Képesek lennétek valami hasonlót építeni? Durva dolog ez a Minecraft, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)