Hirdetés

Minecraft - hivatalos Star Wars csomag jött

|

Han Solo, Leia, Luke Skywalker, sőt még R2D2 is beköltözik a Minecraft világába a Star Wars Classic Skin Packkel.

Hirdetés

Már alig több mint egy év választ el minket a Star Wars: The Force Awakens mozikba kerülésétől, úgyhogy az elkövetkezendő hónapokban biztos, hogy el leszünk látva kapcsolódó tartalommal.

A mozikban például péntektől vetítik majd az első Star Wars VII előzetest, amit remélhetőleg mi is nagyon hamar megnézhetünk, de ahelyett, hogy emiatt jönnénk – újra – lázba, koncentráljunk arra, ami biztos. Biztos, hogy a Minecraft Xbox 360-as és Xbox One-os verziójához mától 2,99 dollárért lehet megvásárolni a Star Wars Classic Skin Packet, amiben összesen 55, a régi trilógiához kapcsolódó skin kapott helyet. A teljes listát az Xbox Wire-ön láthatjátok. A Microsoft ígérete szerint még több Csillagok háborújás tartalom jön, és valószínűleg nem csak a Minecrafthoz. Viszont jó eséllyel csak Xboxra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)