Hirdetés

Minecraft - az előzetes, ami könyörtelenül megmondja az igazat

|

A filmek után játékokhoz is készít előzetest a Honest Trailers csapata, a Dota 2 után most a Minecraft is a kegyetlen őszinteség áldozatává vált.

Hirdetés

Filmekhez már évek óta készítenek könyörtelenül őszinte trailereket, és akár mennyire is vagyunk rajongói az adott alkotásnak, általában be kell látnunk, hogy kedvencünk bizony tényleg rengeteg hiányossággal rendelkezik.

Az Honest Game Trailers csapata most a Mojang játékához is elkészítette az előzetest, és ahogy megszokhattuk, most sem köntörfalaznak, itt kérem csak és kizárólag a színtiszta igazságot mondják a srácok. Sajnos nekünk is be kellett látnunk, hogy mindenki jobbat épít mint mi.

Az előzetes mellé egy fantasztikus buildet is kaptunk, amelyet egy Afganisztánban állomásozó katona készített. Az Autumnville névre keresztelt alkotás Redditen bukkant fel, és a fiatalember azért készítette, hogy a kegyetlen és zord környezetben valami nyugtató látvánnyal is találkozzon.

A Minecraft egyébként még mindig nem veszített népszerűségéből, a Gamestar táborban is sokan tolják az építős csodát. Ti pörgetitek még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)