Hirdetés

Minecraft - csokinyuszi és vattacukor a húsvéti DLC-ben

|

Megérkezett a Minecraft legújabb frissítése, amely húsvét alkalmából rengeteg csokinyuszit és egyéb nyalánkságot tartalmaz.

Hirdetés

Dörzsölhetik a markukat azok, akik Xbox 360-on tolják a Mojang remekművét, megérkezett ugyanis a húsvéti frissítés, ahol a kerítés is vattacukorból van.

Az új csomag elsősorban az édesszájúakat veszi célba, hiszen szinte az összes édességet felvonultatja, elsősorban persze a húsvétra koncentrálva. Csoki nyuszik, mézeskalács gólemek és jégrém fák is helyet kaptak a textúracsomagban, amelyet már most letölthettek, hogy legyen időtök mindent megépíteni mire jönnek a locsolók.

A csomag egyáltalán nem ajánlott azoknak, akik nemrég kezdtek diétába, hiszen akár mennyire is vagyunk elkötelezettek, könnyű elgyengülni, ha a fülünkből is vattacukor folyik. Akik rászánják magukat a vásárlásra, azoknak egy dollárt kell Notch számlájára utalni, így az egész csomagot egy tábla csoki ára alatt megússzuk.

Ti befizettek a húsvéti textúracsomagra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)