Hirdetés

Minecraft - "Jó, hogy nyilvánosak az eladások"

|

A Minecraft oldalán pörgő számláló folyamatosan mutatja, mennyien regisztráltak és vették meg a játékot

Hirdetés

Valamivel korábban az évben Markus „Notch" Persson a Minecraft svéd fejlesztője egy számlálót helyezett el a hivatalos oldal tetején, ami mutatja, hogy mennyien regisztráltak és mennyien vásárolták meg a játékot.

Ebből könnyen ki lehet számítani, hogy a 10 eurós árból mennyi bevétele lett hirtelen neki és a cégének, de Notch nem azért teszi közhírré ezeket az adatokat, hogy felvágjon vele. Hanem mert az egy szimpatikus dolog a játékosoknak. „Személy szerint én kedvelem megosztani ezt az információt, mert általánosságban egy nyitott srác vagyok." - mondta. „De néha úgy tűnik, mintha hencegnék vele. Ezzel nem ez volt a cél, mert eredetileg azoknak szólt akik megvették a játékot, hogy azok lássanak egy növekvő számot az oldalon. Szerintem ez egy jó jel; ha nyitott vagy a fejlesztésben és az eladásokban is, az jó képet fest rólad valamilyen értelemben." Jelenleg 670038 eladott Minecraft van Notch mögött. Míg ezt a hírt megírtam, 15-en vették meg, egyenként 10 euróért. Szép!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)