Hirdetés

Minecraft - jövőhéttől már Wii U-n is játszhatjuk

|

Még ebben a hónapban megjelenik a nagy népszerűségnek örvendő cím a Nintendo konzoljára. Furcsa, hogy ennyit kellett várni a gép tulajdonosainak, de jobb későn, mint soha.

Hirdetés

A Mojang játéka a számítógépek után előbb a konzolokat, majd az okostelefonokat is meghódította, azonban mint sok AAA játék, a Wii U-t ez is elkerülte. De mint tudjuk, ami késik, nem múlik.

A Minecraft: Wii U Edition textúracsomagokkal és jó néhány skin pakkal együtt érkezik, továbbá a megjelenés napján már 16 DLC-t lehet megvásárolni. Ez a szám a jövőben biztos bővülni fog, így akik még több kozmetikai tartalomra, vagy újabb textúracsomagokra vágynak, lehetőségük lesz megvenni őket.

Továbbá a Nintendo és a Mojang egy speciális pakkon dolgozik, amiben feltételezhetően a Nintendo-hoz kapcsolódó skinek lesznek megtalálhatóak. Talán Marioval és Luigivel bányászunk majd a mélyben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)