Hirdetés

Minecraft - karácsonykor sem zárt be a bánya

|

Sokan azt hitték, hogy a Minecraft láz már kezd alábbhagyni. Most megérkeztek a karácsonyi adatok, amik rácáfolnak a rosszakarókra.

Hirdetés

A Mojang sikerjátékából nem kevesebb, mint 453,000 fogyott december 25-én, az összes platformon elkelt példányokat egybevéve. Ezzel együtt már 8,7 millió játékos pakolgatja a kockákat PC-n, a Minecraft első kiadása óta. A Microsoft konzolján is jól fogy a játék: a portolás költségei már jócskán megtérültek, hiszen a tavaly májusi megjelenése óta az Xbox 360-ra kiadott verzióból is már 4 millió példány fogyott.

A mobil platformokon is már több millióan élvezik az építkezést. A játék iOS és Android változatát 5 millióan töltötték le, ezzel, minden platformot összeadva nem nehéz kiszámolni, hogy 18 millióan vásárolták meg a Minecraft különböző változatait. Sokan egyébként karácsonyi ajándékba adtak letöltésre jogosító kódokat, a Mojang ünnepi promóciójának keretei között. Ennek lényege az volt, hogy a megvásárolt, ajándéknak szánt kulcsot egy kinyomtatható kártyára kapta a delikvens, így volt mit, fizikailag is a karácsonyfa alá tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)