Hirdetés

Minecraft - elképesztő a Kerrigan-Diablo-Deathwing műalkotás

|

Csodás játszótér a Minecraft világa, rengeteg született zseni tudja kiélni benne alkotói vágyait. Ezúttal a Blizzard népszerű karakterein volt a sor.

Hirdetés

A legutóbbi Splatoon térkép után megint elkönyvelhetünk egy olyan alkotást, ami megdobogtatja a gamer szíveket több síkon is. Bármilyen képzavar is ez.

Ha szeretitek a Blizzard játékok karaktereit, akkor jól figyeljetek, ugyanis egy lelkes livestreamer, Thorlar elkészítette a Minecraft világában a Kerrigan-Diablo-Deathwing triót ábrázoló koncepciós rajzot. Összesen 1 128 960 darab kocka kellett hozzá, 23 héten keresztül rakosgatta egymás mellé az elemeket. Thorlar természetesen élőben közvetítette a procedúrát, a végeredmény pedig egy fantasztikus kép lett, amin az előbb említett három karakter szerepel. Nem csupán a kockák elhelyezését, hanem a színeket is sikerült telibe találni, főleg ha belegondolunk, hányféle színnel tudunk felruházni egy építőelemet a Minecraft-ben.

Szerintünk lenyűgöző. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)