Hirdetés

Minecraft - lenyűgöző a királyság, ami 4,5 évig készült

|

Amikor emberek nagy dolgokat alkotnak a Minecraft világban, az már önmagában elismerésre méltó, de saját, egyedi birodalmat látni egészen elképesztő.

Hirdetés

A fenti videóban ti is megnézhetitek, hogy mit kínál a Galekin királysága. Ez az egyik legdurvább alkotás, amit az elmúlt néhány év Minecraft terméséből láttunk.

A királyság egy magyar srác, Oszter Dániel munkája, aki Linard néven dolgozik. Ahelyett, hogy egy sorozatból vagy regényből ismert világot alkotott volna meg kockákból (ami egyébként nem kevésbé jó), ő saját birodalmát épített fel.

Galekinben több kis település is elfért, rengeteg épülettel, melyek nagy része egyébként tökéletesen működőképes is. Ha feltenné egy szerverre, akkor minden probléma nélkül otthont adhatna több száz játékosnak.

Aki bele akarna nézni, az ezen a linken találja meg a térkép letöltéséhez szükséges adatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)