Hirdetés

Minecraft - Életbe rajzolva

|

A bányász szakma igen jövedelmező. Birtokolhatunk általa zöldellő kerteket , ódon kastélyokat és akár saját bejáratú csillagrombolónk is lehet.

Hirdetés

A Minecraft hihetetlen népszerűségnek örvend. Naponta csatlakoznak kisebb tömegek a bányászkodó társadalomhoz és művészeket meghazudtoló alkotásokat hoznak létre egymásra rakott kockákból. Akik (még) nem nyomultak vele, azok kérdően nézik ezt a - pozitív értelemben vett - őrületet.

Azt hihetnénk, hogy a csákányozós-építkezős produktumból való kilépés után az egyszerű felhasználó visszanyeri a szabadságát és az „Életnek" nevezett játékban folytatja tovább a ténykedést. Ám jelen esetben nem beszélhetünk szokványos userekről. Számukra összemosódott a való és a virtuális lét. Legyen szó egy laza villanykapcsolásról vagy a lakótárs legyilkolásáról, a Minecraft mindig jelen van, volt és lesz az életükben...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)