Hirdetés

Minecraft - Magic: The Gathering skinek érkeznek, Switchen is meglesz a 60 fps

|

A Minecraft készítői nem csak a népszerű kártyajátékhoz kapcsolódó tartalmi csomagot leplezték le, hanem a hamarosan Nintendo Switchre érkező verzió kapcsán is elárultak pár technikai részletet.

Hirdetés

A Mojang és a Microsoft a tehetségesebb rajongókat is bevonja majd a Minecraft tartalmainak gyártásába, de ez persze nem jelenti, hogy ők maguk ne adnának ki új cuccokat. Nemrég egy újabb crossovert jelentettek be, méghozzá a Magic: The Gathering világával.

Hirdetés

A gyűjtögetős kártyajátékból olyan karakterek külsejét ölthetjük fel a Minecraftban, mint a nekromanta Liliana Vess, Ajani Goldmane, vagy Avacyn arkangyal. Néhányat az új skinek közül kipróbálhatunk ingyen is, de ha mind a tizenötöt szeretnénk, valamennyit fizetnünk kell a csomagért, ami egyelőre csak a mobilos és Windows 10-es változatban jelent meg, de hamarosan konzolokra is megérkezik.

Kiderült továbbá pár technikai részlet a hamarosan érkező Nintendo Switch-portról is, ami némileg korlátozott lesz, méghozzá azért, hogy a Nintendo számára viszonylag fontos teljesítmény megfelelő lehessen. A hibrid konzolra érkező verzióban csak közepes (medium) méretű világokban játszhatunk majd, viszont cserébe 60 fps-sel fut - ami valószínűleg az osztott képernyős módban 30-ra csökken majd. Megtudtuk továbbá, hogy ugyan a megjelenéskor még nem, de később a Wii U-s verzióból is áthozhatjuk mentéseinket.

Várjátok már a switches Minecraftot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)