Hirdetés

Minecraft - Survival mode-ban is bevezetik a repülést

|

A következő frissítéssel érkező új funkcióval végérvényesen megváltozhat az a Minecraft, amit most ismerünk.

Hirdetés

A Minecraftban szinte bármit megtehetünk, amit csak szeretnénk, kivéve a szabad repülést, az ugyanis még nem adatott meg a játékosoknak, viszont a következő frissítéssel ez is bekerülhet. 

A Minecraft vezető fejlesztője, Jens Bergensten a Twitteren húzta a rajongók idegeit néhány utalással a "következő, drámai funkcióra", amely az új update-tel együtt élesedik majd:

A munkatárs ezt követően olyan képeket és gifeket twittelt, amelyeken egy repülő karaktert láthattak az érdeklődők, méghozzá egy varázsköpennyel a hátán:

A következő frissítésben tehát elérhetővé válik a repülés képessége, ám a szóban forgó mágikus köpenyt nem lehet majd craftolni, csakis akkor zsebelhetjük be, ha megtaláljuk valahol a játék világában.

Arról viszont már nem beszélt a fejlesztő, hogy az 1.9-es Minecraft patch mikor kerül kiadásra. Mi a véleményetek az újításról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)