Hirdetés

Wii U-ra is megjelenik a Minecraft?

|

Nem sokkal az esti Nintendo Direct előtt felbukkant a Minecraft Nintendo Wii U-ra is a PEGI adatbázisában. Véletlen lenne?

Hirdetés

A Nintendo éppen tegnap jelentette be, hogy november 12-én, este 23:00-tól visszatér a Nintendo Direct az új elnök, Tatsumi Kimishima vezetésével, viszont azt külön leszögezte, hogy sem az NX, sem a mobilrészleg nem kerül szóba. 

Nagyon úgy tűnik, hogy egyik sem kell ahhoz, hogy meglepetésekkel jelentkezzen a vállalat, ugyanis az európai korhatár-besorolásért felelős szervezet, a PEGI honlapján felbukkant a Mojang (és a felvásárlás után most már a Microsoft) nagysikerű játéka, a Minecraft Nintendo Wii U platformra is 'Minecraft Wii U Edition" címmel.

A legkülönösebb az egészben, hogy a PEGI a mai napot adta meg a megjelenési dátumhoz. Vajon csak egy hibáról van szó, vagy a PEGI többet tud, mint mi és a Wii U-ra szánt Minecraft már ma bemutatkozik a Nintendo Directet követően? Este minden kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)