Hirdetés

Minecraft - már itt is Halloween van

|

Az építgetős sikerjáték Xbox 360-as változatát egy ingyenes Halloweenes textúracsomag igazítja az elkövetkező napok hangulatához.

Hirdetés

A játékvilágot úgy tűnik véglegesen elkapta a világszíntű Halloween-őrület. A Borderlands 2 és a Sniper Elite Halloween-akciói után most a Minecraft Xbox 360 Edition is áldozatul esett az ijesztgetős-cukor eszegetős ünnepnapnak. Nem újdonság, hogy a Minecraft Xbox-os változata különböző tematikus extra tartalmakkal bővül, azonban most egy teljesen látványcserét kap a játék a Halloween szellemében.

A csomag ingyenesen elérhető egészen november 3-ig, úgyhogy aki érdekelt a témában az mihamarabb látogasson el az Xbox Live Marketplace oldalára, ahol további információkat kaphat. Aki esetleg még hezitál, az ízelítő gyanánt megnézhet pár kedvcsináló screenshot-ot lejjebb, illetve a galériánkban.

 

Nektek hogy tetszik a csomag? Beszerzitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)