Hirdetés

Minecraft - Mass Effect témájú DLC érkezik

|

A Minecraft Xbox 360 változata a héten Mass Effect tartalommal fog gazdagodni.

Hirdetés

Miközben a nagysikerű sandbox játék már a legújabb platformokat készül meghódítani, sikere a jelenlegi generáción továbbra is töretlen marad. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Minecraft Xbox 360 kiadása nemsokára egy DLC csomagot kap, melynek témája nem más, mint a Mass Effect.

A Minecraft: Mass Effect Edition névre keresztelt csomag szeptember 4-én fog elérhetővé válni az Xbox Live-on, és 3.99 dollárba fog kerülni. Ez magába foglalja a Mass Effect 3-ból ismeretes Mars létesítmény Minecraft-os megfelelőjét, valamint 36 ismerős karakter skint, és 22 zeneszámot a játékból.

Azontúl, hogy a Mars bázis teljesen átszerkeszthető, a Mass Effect világához tartozó textúrák, és crafting tárgyak is bekerülnek a játékba.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)