Hirdetés

Minecraft - érkezik a Mass Effect Mash-Up Pack

|

A Minecraft közösségtől még nem túl sok Mass Effect témájú alkotást láthattunk, ám a hamarosan érkező textúracsomag miatt bizakodóak vagyunk.

Hirdetés

A negyedik Mass Effect egyelőre még messze van, ezért minden olyan újdonság, aminek köze van az univerzumhoz, kis mennyiségű gyógyír a várakozó lelkünknek. Nemrég például elégedetten csettintettünk a Homeworld Remastered alatt szaladgáló Reborn mod láttán, most pedig a Minecraft elkötelezett híveitől várhatjuk majd a különféle alkotásokat, ugyanis egy tisztességes Mass Effect témájú csomag érkezik a játékhoz. Ráadásként befut egy másik pakk is, ennek azonban már nem a BioWare csillaga adja az alapját. 

Elég sok mindent fog tartalmazni a Mass Effect Mash-Up Pack, többek között a Mass Effect harmadik részében bejárható Mars bázist is megtalálhatjuk benne. Emellett számtalan textúra, legyártható tárgy és Mass Effect témáju UI és menüsablon kap helyet a csomagban, 36 karakterskinnel és 22 zenei betéttel. A Pattern Texture Pack-ben pedig szintén különféle textúrák, színek szerepelnek, de megtalálhatunk benne pár állatkát is. Érkezett hozzájuk jó pár kép, amelyekből párat megmutatunk nektek.

Észak-Amerikában ma, Európában pedig holnap várható a Mass Effect Mash-Up Pack PlayStation 3, PlayStation 4 és PlayStation Vita konzolokra, az ára 3.99 euró lesz. A Pattern Texture Pack pedig Xbox készülékekre is elérhetővé válik a mai nap során, 0.99 eurót kell érte leszurkolnunk.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)