Hirdetés

Minecraft meets Left 4 Dead

|

A Minecraft szenzációsan söpör végig a világon...

Hirdetés

A készítő, Notch jelenleg épp egy hat fős saját cég/fejlesztőstúdió felállításán dolgozik - egyedül már nem bírja a "nyomást". Reméljük a fejlesztés folyik majd tovább...

Nem is csoda, hogy Notch elfoglalt, hiszen elképesztő eladási és népszerűségi mutatókat produkál a Minecraft: napi 10 ezer példány körül adnak el belőle még most is - amely számokkal egynémely "profi" játékok is elégedettek lennének. A Minecraft egyik lényege a végtelen kreativitás lehetősége, így fordulhatott elő, hogy egy Miclee nevű fejlesztő ihletet kapott ebből és a Left 4 Dead 2-ben kezdett el fejleszteni egy MineCraft meets Left 4 Dead kampányt, ahol Minecraft pályákon kell harcolni zombik ellen. Most Miclee tovább folytatja a pályát, amely így teljesen Minecraftos lesz, és amelyhez egy nagyon jópofa plakát is készült. íme:

Íme az eredeti kampány:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)