Hirdetés

Minecraft - még nyáron jöhet a jelenlegi generációra?

|

Már nem sok olyan eszköz van a világon, amin még nem jelent meg a Minecraft és ha hihetünk az egyik viszonteladó oldalának, akkor hamarosan a jelenlegi generáció is beáll a sorba.

Hirdetés

A Minecraft elképesztő sikert arat minden platformon, amire megjelenik, ezért senki sem gondolhatja komolyan, hogy pont a jelenlegi generációs konzolok maradnának ki a mókából.

Nem is fognak, ráadásul könnyen lehet, hogy nem is kell majd olyan sokat várnunk rá. A Walmart oldalán megjelent a Minecraft Xbox One-os verziója és az oldal elég egyértelműen úgy gondolja, hogy már augusztusban meg is jelenik. A PlayStation 4-es verzióról nincs említés, de ha nem is ugyanakkor, egy kicsit lemaradva biztosan követi majd az Xboxos társát.

A Minecraft Xbox One Editiont a 4J Studios fejleszti, ugyanazok a srácok, akik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is portolták a játékot. A hírek szerint a Minecraft jelenlegi generációs változata nagyobb lesz, mint a többi konzolport, de továbbra sem végtelen.

Ha esetleg valaki még kételkedne a Minecraft erejében, annak ajánlom ezt a videót. Valaki fogta magát és megépítette a Bioshock Infinite első küldetését. Gondolom ráért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)