Hirdetés

Minecraft - megjelent a legújabb frissítés, klón készül Xbox 360-ra

|

Egy lelkes független csapat Minecraft klónt készít, mely az Xbox Live Arcade-on lesz elérhető.

Hirdetés

A Minecrafthoz időközben kijött a legújabb frissítés, melyben már ágyat is építhetünk magunknak, hogy legyen hol megpihenni a fárasztó bányászásban.

Ami viszont érdekesebb, hogy a Projector Studios névre keresztelt független fejlesztőcsapat FortressCraft néven készíti Minecrafthoz nagyon (lent láthatjátok, mennyire nagyon) hasonlító játékát Xbox 360-ra. A hét fejezetből álló játék első fejezete március 4-től lesz letölthető Xbox Live Indie Games-ről csupán 80 MS pontért (1 dollár), a többi pedig 4-6 hetente érkezik. Az első fejezetben a Minecraft Creative játékmódja található meg, a másodikkal már gyárthatunk, a harmadik életet lehel a játékba, a negyedik a gépeknek lesz szentelve, az ötödikben Minionokat kapunk, a hatodikban megjelenik a PVP, míg végül a hetedikkel a Fortress Assault mód is bekerül. És most ahogy ígértem, következzen egy videó a játékból:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)