Hirdetés

Minecraft: megvan az egymillió!

|

Várható volt, hogy ma meglesz, de akkor is döbbenet!

Hirdetés

Aki rendszeresen figyeli a minecraft.net-et, az már tegnap sejthette, hogy mára meglesz a régóta várt egymilliomodik eladás.

Ez mindenféleképpen minden létező rekordot megdöntő adat, ugyanis a játék még kész sincs, úgy sikerült elérni ezt a szép eredményt. Sokáig lehetne elemezni, mi lehet vajon a folyamatos siker oka (még a legrosszabb napokon is 5-6 ezer példány megy el a játékból), de az tény, hogy ekkora szabadságot egy játék sem ad a játékosnak a kreatív alkotás gyönyöre és a multi együttdolgozása mellett.

Mivel magam is egy példány tulajdonosa vagyok így bátran küldhetem gratulációimat Notchnak és csapatának.- csak így tovább, cél  a kétmilliós eladás!!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)