Hirdetés

Minecraft - megérkeztek a méhek a játékba

|

A szorgos kis rovaroknak hála a tejjel-mézzel (főleg mézzel) folyó Kánaánt építhetünk.

Hirdetés

A hangzatos 19W34A nevű frissítés hozza el a fullánkos népséget és egy rakás új, hozzájuk tartozó mechanikát a Minecraft: Java Edition világába. Készítsétek a befőttesüveget, mert mézvadászatra indulhatunk.

Hirdetés

A csíkos rovarok olyan helyeken spawnolnak, ahol virág van a közelben, azaz erdőkben, réteken vagy napraforgótáblák mellett, és alapvetően békés természetűek, tehát nem bántanak minket, ha mi sem bántjuk őket. Persze ahol méh van, ott kaptár is van, amelyből lépesmézet nyerhetünk ki, a későbbiekben pedig mi is építhetünk magunknak kaptárat deszkából és lépből. Ha egy méh valamiért megtámad minket, akkor a csípés után elveszti fullánkját és meghal, de az ilyen helyzetek elkerülése végett rakhatunk tüzet a kaptár közelében, hogy a füsttel lenyugtassuk a szárnyas kis jószágokat. Itt vethettek egy pillantást a Minecraft új lakóira:

Nektek hogy tetszenek a kis jövevények? Belevágtok a méhész karrierbe a Minecraftban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)