Hirdetés

Minecraft Xbox 360 - viszik, mint a cukrot

|

Újabb mérföldkövet hagyott maga mögött a Minecraft Xbox 360-as verziója, amelyet a 4J Studios készített a Mojang felügyeletével.

Hirdetés

Már tavaly decemberben is akkora népszerűségnek örvendett a Mojang kreativitásra fókuszáló játéka, hogy uralta az Xbox Live ranglistáit - nem is beszélve a mobilokra szánt Minecraft Pocket Edition elképesztő sikeréről -, most pedig újabb mérföldkő elérésével dicsekednek a készítők.

A Minecraft Xbox 360 Edition ugyanis már 8 millió eladott példánynál tart, de a pezsgőbontás elmaradt, hiszen a fejlesztők már be is jelentették az Update 12 tesztelését, amely rengeteg javítást, változást és bővítést (új ellenfelek, tárgyak, vadonatúj AI és így tovább) tartalmaz majd. A frissítés teljes listája a playXBLA honlapján olvasható, a patch megjelenési dátuma még bejelentésre vár.

Vajon meddig tart még ki a Minecraft sikere? A Minecraft Xbox One átiratának megjelenése után kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)