Hirdetés

Tudtad, hogy a Minecraft bányászat nélkül is végigjátszható?

|

Kell hozzá némi szerencse is, de Hedgey-nek sikerült.

Hirdetés

Az általánosan elfogadott álláspont az, hogy akkor érünk el a Minecraft befejezéséhez, amikor legyőzzük az Ender Dragont. Ezt sokan sokféleképp megpróbálták már, volt, aki úgy, hogy egy lépést sem tett, és volt, aki úgy, hogy egyetlen kockát sem vert szét.

Hirdetés

Bár Hedgey nem tette közzé a teljes végigjátszást, csak nagyjából 11 és fél percet belőle, elhisszük neki, hogy igazat mond. Ahhoz, hogy sikerrel járjon, gyűjtögetnie kellett mindent, ami bányászat nélkül megszerezhető, valamint bíznia kellett abban, hogy neki kedvezően jelennek meg a falvak, és tud megépített házakban aludni. A föld alá robbantással jutott be. Ha van épp időtök, nézzetek bele az alábbi anyagba, érdekes.

Címkék: #minecraft #mojang
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)