Hirdetés

Minecraft - most a Gyűrűk Ura Megyéjét építik meg

|

Számos ismert helyszínt elkészítettek már a MineCraftban, de a Gyűrűk Ura Megyéjének létrehozása kiemelkedik mind közül.

Hirdetés

A Minecraft játékosai már többször is bizonyították, hogy csodákra képesek, elég csak a jótékonyságból a játékot végigsétáló felhasználóra, esetleg Westeros vagy Titan City megépítésére gondolnunk, de a mostani projekt minden eddiginél lenyűgözőbb. 

Egy 25 főből álló lelkes csapat nem kisebb feladatot tűzött ki maga elé, minthogy a Gyűrűk Ura filmek és könyvek egyik legismertebb helyszínét, a Megyét megálmodják a Minecraftban, méghozzá 1:58-as méretarányban, azaz körülbelül 3500x2500 blokkal számolhatunk. A grandiózus munkát nagyban segíti, hogy az építők egyike egy profi geológus, akinek a közreműködésével tartani tudja a csapat azt a célt, hogy geológiailag és botanikailag is realisztikus világot teremtsenek. Az Imgurra felpakolt képek tanúbizonysága szerint lélegzetelállító, amit a banda megálmodott, nehéz bármit is hozzá fűzni a látványhoz: 

További képeket a galériánkban találtok. Ti milyen közismert filmes helyszínt készítenétek el szívesen a Minecraftben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)