Hirdetés

Minecraft - PS3-on is hatalmas siker

|

A Minecraft PlayStationön folytatja világhódító útját. A Mojang bejelentette, hogy máris több, mint egymillió játékosuk van a Sony konzolján.

Hirdetés

Hogy mennyire jó a Minecraft? Ha valakinek van egy szabad három órája, akkor tegye fel ezt a kérdést Siriusnak, ha nincs, akkor pedig csak tessék egy pillantást vetni az eladásokra.

Úgy látszik, hogy minden, hogy szanaszét moddolt PC-s verzióról, az egy fokkal visszafogottabb Xbox 360-as portról, a mobilos zsebverzióról, vagy nemrégiben kiadott PlayStation 3-as Minecraftról van szó, a játékosok zabálják. A Mojang most bejelentette, hogy az alig egy hónapja kiadott PS verzió átlépte az egymillió eladott példányt.

"Elképesztően hálásak vagyunk a támogatásért és az odaadásért és nagyon reméljük, hogy azok a frissítések is tetszeni fognak nektek, amiket jövőre tervezünk" - írta a Mojang a hivatalos oldalon. 

Most nagyon úgy tűnik, hogy a srácok akár GameBoyra is kiadhatnák a Minecraftot, akkor is elkapkodnánk belőle egymillió kopit. Ti milyen platformon toljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)