Hirdetés

Minecraft - nem hisszük el, hogy ez nem igazi

|

Az alkotó azt állítja, hogy ezek játékban készült képek, és így kénytelenek vagyunk hinni neki. Pedig ezek az épületek akár LEGO kockákból is lehetnének.

Hirdetés

A Minecraft kastély, melyet a képeken láthattok Nowami keze munkáját dicséri, aki a fények játékával olyan gyönyörű rendert hozott össze, hogy simán elhinnénk, ha valaki azt állítaná, hogy egy valódi terepasztalt látunk.

Emberünk mindezt a Chunky nevű Minecraft eszközzel érte el, és imgur albumában szépen végig is vezetett minket az elkészülés folyamatán. Akit érdekel, hogy hogyan is oldotta meg az elképesztő látványt, azt nézzen rá az úriember profiljára, aki viszont csak gyönyörködni jött, azoknak íme a csoda.

Nektek hogy tetszenek a látottak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)