Hirdetés

Minecraft - megérkeztek a női karakterek

|

Aki eddig hiányolta a gyengébbik nem képviselőit a Minecraft világából, az most örülhet, ugyanis bekerültek a játszható női karakterek a konzolos verziókba.

Hirdetés

Aki konzolon nyúzza a Minecraftot, és mindig is szerette volna kipróbálni, milyen lehet női karakterrel felépíteni az elképzelt birodalmat, annak van miért örülnie most, mivel megérkeztek a női avatarok a játékhoz.

PC-n már elérhető volt az Alex névre keresztelt karakter, konzolokon viszont mindeddig nem volt lehetőség a nemek változtatására. Ez azonban már a múlté, ugyanis Steve mellett Alex is megjelent választási lehetőségek között. A nyolc darab skin különböző bőrszíneket, hajstílusokat, ruhákat és kosztümöket rejt magában, úgyhogy van mibe öltöztetni a karakterünket. Owen Hill, a Mojang egyik embere elárulta, hogy Alex általános kinézete nagyon hasonlít az egyik hajdani kolléganőjükre.

Örültök a változtatásnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)