Hirdetés

Minecraft - Notch már nem morcos, mégis jöhet az Oculus Riftes verzió

|

Notch túltette magát azon, hogy a Facebook felvásárolta az Oculus VR-t, John Carmack pedig már fel is ajánlotta a segítségét a Minecraft VR elkészítésében.

Hirdetés

Korábban volt róla szó, hogy a Minecraft is beköltözik a virtuális valóságba, de amikor a Facebook felvásárolta az Oculus VR-t, akkor Notch bejelentette, hogy így már nem kell neki a Minecraft VR.

Úgy látszik, hogy azóta sikerült megbékélnie a helyzettel, mert egy tweetben azt írta, hogy "sikerült túltennie magát" a dolgon, most már "inkább a kedvenc zokniján tátongó lyuk aggasztja". 

Ez bizony jó hír mindenkinek, aki a jövőben szeretne a Minecraft kockáin randalírozni a virtuális valóságban. Ami talán még ennél is jobb, hogy John Carmack készen áll, ugyanis a játéklegenda azt válaszolta neki Twitteren, hogy "mondd ki a szót, küldd a forrást és én gondoskodom róla, hogy jól fusson a tudod-min". 

Ti mit gondoltok? A Minecraft tényleg már szinte csak a virtuális valóságból hiányzik, hamarosan bezárul a kör és csak az nem játszhat a Mojang zseniális játékával, aki nem akar. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)