Hirdetés

A Minecraft alkotója szívesen csinálna valami újat, de a közönséget kérdezi, hogy mi legyen az

|

Notch éppen Twitteren kérdezgeti, hogy szerintünk merre kellene tovább vinnie a karrierjét.

Hirdetés

Így, 2020. elején sokan azon merengünk, hogy mit akarunk elérni idén és a jövőben. Markus "Notch" Perssont is elkapta a filozófikus hangulat, mert épp a világ népét kérdezi arról, hogy merre kellene továbbmennie. A Minecraft egykori atyja és a Mojang társalapítója nem tudja eldönteni, hogy apró indie cuccokat fejlesszen-e vagy ugorjon fejest a nagy pályás játékgyártásba.

Hirdetés

A pontos kérdése az volt, hogy a közösség mit látna tőle szívesebben: ha kisebb, ingyenes játékokat készítene, vagy azt, ha összerakna egy nagyobb stúdiót és piacképes termékeket gyártana.

Akárhogy is, vannak jó érvek mindkét oldalon. Ha Notch ingyenes indie cuccokat készítene, akkor előbb-utóbb belebotolhatna egy Minecraft súlyú ötletbe, ugyanakkor egy tapasztalt csapattal és az ő ötleteivel elképesztő dolgokat csinálhatna.

Szerintetek melyik lenne a jobb irány Notch számára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)