Hirdetés

Ezt a várost egy profi Minecraft építőcsapat rakta össze

|

Ezt a hatalmas és gyönyörű alkotást egy Octovon nevű csapat készítette, akik annyira jól építésben, hogy már pénzért csinálják.

Hirdetés

Az, hogy a Minecraft csak a fiatalok játszótere, elég nagy tévedés: az Octovon bizony megbízásra csinál Minecraft térképeket. A lenti albumban látható csodát 8 hónap alatt alkották meg. 

Hirdetés

A pálya nem csak madártávlatból tűnik iszonyatosan részletesnek: az egyes épületek szobáinak nagy része is teljesen be van rendezve. A várost egyébként 10 építő állította fel, és az egész 2000x2000 kockából áll. A fotókért Timothy Chen VFX művész a felelős, így játék közben nem feltétlenül néz ki ilyen jól, bár pár moddal még ez is javítható.

Aki letöltés gombot keresne, az fel is adhatja. Mivel ez egy fizetős megbízás volt, így a csapat nem tette elérhetővé a fájlokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)