Hirdetés

Minecraft - VR támogatással jön a Windows 10-es változat

|

A Minecraftot eddig csak trükközve játszhattuk Oculus Rifttel, de az új kiadás már alapból támogatni fogja a szemüveget.

Hirdetés

Tekintve a Minecraft hatalmas közönségét, teljesen logikus, hogy a Mojang nyitott volt a VR-osításra. Oké, hogy minden szögletes, de ha belegondolunk, a játék egész különleges élményt nyújt majd Oculus Rifttel. Pláne majd a Microsoft HoloLens-szel, de az inkább AR, és nem VR.

A mindig vidám Palmer Luckey az Oculus Connect 2 során jelentette be, hogy a Minecraft: Windows 10 Edition jövőre Oculus Rift támogatást kap. Ezt követően elkezdett pólókat, kardokat, egyéb minecraftos dolgokat dobálni a tömegbe, vigyázva arra, hogy senki ne haljon meg közben. Ennél egy fokkal viccesebb Markus Persson, a Minecraft atyjának twitter posztja, amiben csak annyit írt, hogy király a játék és az Oculus vegyítése, de vissza kell mennie ignorálni Quietet, mert D. D. egyértelműen sokkal jobb nála. Hiába, a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain sokakat beszippantott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)