Hirdetés

Minecraft - ez a gyönyörű térkép 400 óra alatt készült el

|

Képzelj egy egy 6 kilométerszer 6 kilométeres térképet, négyféle tájjal, és rengeteg felfedezni valóval.

Hirdetés

Ennek a gyönyörű Minecraft térképének a neve Phain, ami az elképesztően tehetséges Darastlix munkája. Emberünk célja gyakorlatilag az volt, hogy a Mojang csodájában építsen fel egy, az Endless Legend világához hasonlító térképet.

Adott egy hatalmas világ, amit négy részre osztja a négy különböző tájtípus. Ezeken belül még hatszögekkel van szegélyezve a térkép, aminek köszönhetően olyan, mintha egy hatalmas terepasztal lenne.

A térkép talán legnagyobb részét vastag, kemény jégtakaró borítja. Ezen a terepen nem lesz egyszerű a túlélés, de legalább gyönyörű kék a világítás.

A Red Sun verzió egy kicsit barátságosabb a növényekkel, és a melegebb éghajlattal. Dzsungel, szavanna, sivatag, minden, amit csak elvárnátok a Phain legforróbb részétől.

A Green Leaf a nevéből is adódóan egy zöld, mocsarakkal és színes erdőségekkel teli táj. Ez az a hely, ahol piknikeznél a haverokkal.

A Yellow Wheat az otthona a kerteknek, termőföldeknek, búzamezőknek. Tökéletes táptalajt kínál a termesztéshez.

A térkép egésze bejárható, és tökéletesen játszható. Ha szeretnél Survival módban kalandozni rajta, akkor azt is megteheted.

A Phain térképet ezen az oldalon keresztül tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)