Hirdetés

A Nintendo lecsapott a népszerű pokémonos Minecraft modra

|

Többé már nem foghatunk pixeles szörnyeket, mert a japán cég lesújtott a jog kegyetlen kalapácsával, összetörve ezzel a rajongók álmát.

Hirdetés

Már számtalanszor láthattuk, hogy a Nintendo nem épp a legnagyobb lelkesedéssel kezeli a rajongói alkotásokat, sőt, általában irigy kisgyerek módjára védi a játékait. A japánok most ismét egy olyan döntést hoztak, amivel tönkretették jó néhány játékos szórakozását.

Hirdetés

A Pixelmont 2013-ban kezdte el fejleszteni egy modder csapat, és egészen autentikus Pokémon-élményt nyújtott a dolog. Pixelszörnyeket foghattunk, amiket aztán edzőtermi harcokban egymásnak ereszthettünk, és nagyjából négy generációnyi tartalommal volt telerakva a mod.

A fejlesztők nemrég jelentették be, hogy kaptak egy levelet a Pokémon Company-tól, így kénytelenek leállítani a Pixelmon fejlesztését, de örülnek, hogy egy ekkora közösség gyűlt a mod köré. A játék egyes verzióit egyébként több százezren töltötték le világszerte, így csoda, hogy eddig meg tudott maradni a Nintendo zéró toleranciája mellett.

Ti játszottatok a Pixelmonnal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)