Hirdetés

Minecraft - Uncharted, Killzone és Heavy Rain karakterek az új frissítésben

|

Az új patch mellé négy kozmetikai csomag is érkezett a Minecraft PlayStation 3-as verziójához.

Hirdetés

A Minecraft PlayStation 3-as verziója immár a tizennegyedik alkalommal került frissítésre megjelenése óta, ennek kapcsán 29 új tárgy került be a játékba, és rengeteg kisebb változtatást eszközöltek a fejlesztők. Emellett két textúra- és skincsomag is megjelent a PS3-as verzióhoz.

Ezentúl lehet majd kereskedni a falvak lakóival, akiknek különböző szakmái lesznek, és megjelennek zombi változataik is. Új anyagként bekerül a smaragd, de például a szabadban lévő üstök megtelnek vízzel az esőben. Apropó víz, a fulladás által okozott sebzés nem löki többé hátra a játékost, és a csónakok sem fognak eltörni, ha nekimennek egy vízililiomnak.. Átszínezhetőek lesznek a bőr páncélok és farkasnyakörvek is. A teljes lista még sok más apróbb változást tartalmaz, a teljes felsorolást a bekerült tárgyakkal együtt itt megtalálhatjátok.

A nem túl fantáziadúsan elnevezett Skin Pack 1-ben a PlayStation legnépszerűbb sorozatainak karaktereinek Minecraftos verziói találhatóak meg, így az Uncharted, a Killzone-sorozat, a Heavy Rain szereplői, vagy akár Sly Cooper.

A Battle and Beasts Skin Pack elég fura egyveleget takar, ugyanis különböző állatok, például koalák és polipok mellett Kleopátra és különböző ősemberek is megtalálhatóak.

Végül akik a karakterek helyett inkább a világ kinézetét változtatnák meg, azoknak jó lehetőség a City Texture Pack és a Plastic Texture Pack, amik, mint nevük is mutatja városi környezetre jellemző, illetve fényes, műanyag textúrákat adnak hozzá a játékhoz. A csomagok egyébként egyenként 300 forintot kóstálnak.

Közületek ki játssza PlayStationön a Minecraftot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)