Hirdetés

Minecraft Pocket Edition - végtelen világokat hoz az új frissítés

|

A mobilos Minecraft is épül-szépül, lassan csorog át a többi verzióból a tartalom. A 0.9.0-ás frissítés az eddigi legnagyobb a Pocket Edition történetében.

Hirdetés

Most csütörtökön várható a Minecraft Pocket Edition 0.9.0-s verziójának megjelenése. Ennek az egyik legfontosabb újítása az, hogy immár Android és iOS rendszereken is végtelen világokban Minecraftozhatunk. Bekerült továbbá több új feature, ahogy sok blokk és különböző lény is, amik más verziókban már korábban is megvoltak.

Csak hogy kiemeljünk néhányat, megújult a játék netkódja, a mobilos craftoló képernyő, de bekerült egy "interakció" gomb is, a nem szándékos támadások elkerülése végett. Sokkal változatosabbak lettek a barlangok, illetve bekerültek egy az egyben más verziókban már meglévő biómák, például a tajgam, a mély óceán, vagy a gomba-sziget.

Ennek keretében több ellenfél is bekerült, például a slime, de találkozhatunk farkasokkal és endermanekkel is, míg mások új mesterséges intelligenciát kaptak. A teljes listát, a már most ismert bugokkal és technikai szösszenetekkel együtt itt találjátok meg.

Közületek ki ütlegel blokkokat a mobilján is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)