Hirdetés

Minecraft: Pocket Edition - Windows Phone-ra is készül

|

A Microsoftos felvásárlás tulajdonképpen csak egy újabb lendületet adott a Minecraft világuralmi törekvéseinek.

Hirdetés

Igazából mindenki számított rá, hogy a Microsoft-féle felvásárlás hatással lesz a Minecraft jövőjére, de egyelőre úgy néz ki, hogy a rutin annyira nem is változott sokat. A menetrend továbbra is az lesz, hogy amint népszerűnek mondható egy platform, a játékot azonnal átportolják rá, így a legelvetemültebb digitális hűtő és tudományos számológép tulajdonosok is élvezhetik a virtuális építőjátékot.

A Microsoft oldalán márpedig csak a Windows Phone maradt hátra, mint célplatform (az Xbox 360 és az Xbox One játékosok már vakulásig kockázhatnak), Jens Bergensten pedig nemrég elárulta, hogy már javában készül a Windows-t futtató telefonokra készülő átirat: "Igen, a Minecraft: Pocket Edition Windows Phone-ra is készül. A port már most is fut az eszközön, de még rengeteg a tennivaló, mielőtt készen áll a megjelenésre."

Ti mit gondoltok? Azonnal lecsaptok majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)