Hirdetés

Minecraft - még mire is jelenhetne meg?

|

Hamarosan jöhet a Minecraft PlayStation 4-re és PlayStation Vita-ra optimalizált változata, ahová - ha minden jól megy - még a mentéseinket is magunkkal vihetjük.

Hirdetés

A világ legnépszerűbb építős játékának PS3-as változata az év elején jelent meg, két hete pedig a dobozos változatot is bejelentették. A Mojang nyilatkozatából kiderül, hogy a Minecraft next-gen (vagy jelenlegi generációs, vagy újgenerációs, vagy hogy hívjuk most?)  változata is a boltok polcaira kerülhet, valamint érkezik a Vita-s verzió is.

A legnagyobb problémát jelenleg a mentések továbbvitele jelenti, ám ezt úgy látszik a napokban sikerült megoldani a PS4 esetében. "A terv az, hogy a játékosok simán átállhatnak PS3-ról PS4-re, a PS Vita-s változaton egyelőre dolgozunk. Hamarosan több infónk is lesz az váltással és a cross-buy-jal kapcsolatban, de egyelőre nem akarok hamis ígéretekkel dobálózni" - mondta Owen Hill, a Mojang kommunikációs igazgatója.

Hill azt is elmondta, hogy amennyiben a cross-buy valamilyen oknál fogva mégsem valósulna meg, akkor olcsóbban juthatnak a PS Vita-s változathoz azok a játékosok, akik már rendelkeznek a Minecraft PS3-as kiadásával.

Ti beszerzitek a Minecraftot PS4-re vagy PS Vita-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)