Hirdetés

Minecraft - élőszereplős változatban is zseniális

|

Egy élőszereplős filmecskén keresztül tekinthetünk be Steve, a Minecraft főhősének izgalmas hétköznapjaiba.

Hirdetés

Amióta csak berobbant a köztudatba a kockás terraformáló játék, megállás nélkül ihleti a különböző Minecraft-témájú jelmezeket, filmeket vagy akár újabb játékokat, és egyelőre úgy tűnik, hogy ez egy jó ideig még így is marad.

A legújabb Minecraft film Ben Combes műve, akinek a nevéhez már fűződik egy Minecraft minisorozat a Machinima csatornáján. A videó főszereplője "Steve", vagyis a játékosok által irányított karakter, amint a nehézségektől legkevésbé sem mentes mindennapjait tengeti a nagyvilágban. Ugyan a világ nem annyira szögletes, mint ahogy az ember elvárná, így is bővelkedik mindenféle mutatós speciális effektusokban a teljes összkép érdekében.

Akinek esetleg felkeltette az érdeklődését Combes munkája, az megtalálja a korábbi munkáit a YouTube-csatornáján.

Nektek hogy tetszik? Van esetleg kedvenc Minecraft filmetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)