Hirdetés

74 millióan Minecraftoztak decemberben

|

Az évek múlásával sem lankadt a Minecraft rajongók száma, sőt. Eddig sosem látott számokat produkált az egykori indie csoda.

Hirdetés

Miközben a Playerunknown's Battlegrounds és a Fortnite sorra halmozza a rekordokat, a Minecraft teljes csendben lépte át a 144 milliós eladást. Ezzel együtt a Mojang csodája decemberben 74 millió játékost foglalkoztatott.

Hirdetés

A 9 éves játékba decemberben 74 millióan léptek be, ami a Minecraft történetének legnagyobb eredménye. Ehhez valószínűleg nem kicsit az is hozzájárult, hogy a digitális LEGO szinte az összes nagyobb platformra elérhető, és még mobilokon is teljes élményt nyújt.

Ettől függetlenül azért a játékosok nem teljesen elégedettek: sokan panaszkodnak a kevés frissítésre, és a komoly újítások hiányára. Szerencsére úgy néz ki, hogy 2018-ban ezekből sem lesz kevés, hiszen tavasszal jön egy méretes csomag Update Aquatic címen.

Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)