Hirdetés

A héten megnézhetjük, milyen az igazán gyönyörű Minecraft

|

Kellően erős PC-vel bárki kipróbálhatja, hogy fest a Minecraft RTX-szel felturbózott világa.

Hirdetés

A Microsoft Xbox Insider Programnak köszönhetően április 16-án, vagyis ezen a héten csütörtökön indul a Minecraft RTX béta verziója, amely a Windows 10-es változatból hozza ki a maximumot az Nvidia RTX technológiájának köszönhetően.

Hirdetés

A béta során korlátozottan lesz elérhető a multiplayer, a bétában résztvevők egymással játszhatnak a hat előre elkészített játéktéren. A Microsoft tervei között szerepel, hogy később a hagyományos Minecraft és a Minecraft RTX játékosai közösen is tudjanak majd együtt játszani, ezt a lehetőséget még egy idei frissítéssel igyekeznek megoldani.

A bétában való részvételhez a Windows 10-et futtató gépen és az RTX kompatibilis videokártyán kívül csupán annyi szükséges, hogy feliratkozzunk az Xbox Insider Programra. Ez ingyenesen megtehető ebben az appban, csupán egy Microsoft fiók kell hozzá. 

Ti kipróbáljátok a felturbózott látványvilágú Minecraftot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)