Hirdetés

Minecraft: Skyrim Edition - már ilyen is van

|

Megannyi vicces újratextúrázást követően most a Skyrim is egybeolvadt a Minecraft kockavilágával. Előbb-utóbb ennek is meg kellett történnie.

Hirdetés

A Minecraft Xbox 360 Edition csapata abszolút nem ül a babérjain, ha extra tartalomról van szó. Volt már Halloween, megfordult már itt a Mass Effect, és még ki tudja mi. Most pedig a Skyrimon van a sor.

A 4J Studios által fejlesztett csomagban pedig bizony mindenféle van: teljes textúra csere, 40 féle karakter skin, új kezelőfelület, készíthető tárgyak, és több mint 20 tétel a Skyrim soundtrackjéből. Akik pedig esetleg nem akarják az alapoktól újra építeni a Skyrim világát, azok nyugodtan ugorjanak bele az előre megépített Skyrim témájú világba, amely a játék néhány emlékezetes helyszínét igyekszik megeleveníteni.

A megjelenés dátumáról ugyan még nincs információ, de a Bethesda kapcsolódó blog bejegyzése szerint 3.79 eurós áron juthatunk majd hozzá a csomaghoz.

 
 

Nektek mennyire tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)