Hirdetés

Minecraft: Story Mode - az sem töltheti majd le, aki megvette

|

A Telltale játékai sorra tűnnek el a boltokból, de a Minecraft spin-off esete a ledurvább.

Hirdetés

2018-ban sajnálatos módon összeomlott a Telltale a túl sok projekt súlya alatt. A fejlesztők túl voltak hajtva, a játékok minősége nem hozta az elvárható szintet, és a bevételek sem úgy alakultak, ahogy kellett volna. Bár a The Walking Deadet megmentette a Skybound, a többi franchise a kukában végezte.

Hirdetés

A Minecraft: Story Mode-nak is annyi. A Minecraft hivatalos oldalán megjelent poszt arra hívja fel a figyelmet, hogy érdemes mihamarabb letölteni a megvásárolt epizódokat, ugyanis mindkét évad el fog tűnni június 25-étől szinte az összes létező platformról, értve ezalatt a Windowst, a MacOS-t, a PS3-at, a PS4-et, a PS Vitát, a Wii U-t, a Switchet, az Xbox 360-at, az Xbox One-t, az Androidot és az iOS-t. A támogatás a kiadó bedőlésének következtében szűnik meg, és a Microsoft valószínűleg úgy látta, hogy egyáltalán nem érdemes már a játékkal foglalkozni.

Aki nagyon akar játszani, a Netflixen még megtalálja az első szezon öt részét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)