Hirdetés

Minecraft: Story Mode Episode 5 - launch trailerrel ünnepeljük a megjelenést

|

Befutott a Telltale Minecraft világában játszódó, epizodikus kalandjátékának utolsó fejezete, az Episode 5: Order Up, vele együtt pedig az utolsó trailer is. A kalandok viszont még nem érnek véget.

Hirdetés

Több hónapja már annak, hogy megjelent a Minecraft: Story Mode legutóbbi, szám szerint negyedik része és míg a folytatásra vártunk, a Telltale Games bejelentette, hogy bizony nem az ötödik lesz az utolsó, mindent lezáró finálé. Jesse és társai három extra epizódot is kapnak, afféle kiegészítőként kezelve a további tartalmakat. 

Ennek tudatában már boldogabban vághatnak bele a rajongók a minap megjelent ötödik, Order Up! alcímmel ellátott epizódjába, hiszen a szériától ezt követően sem kell búcsúzkodniuk. A Minecraft: Story Mode Episode 5-ben hőseink egy teljesen új világba, Sky City városába látogatnak el, de többet inkább nem árulnánk el annak érdekében, hogy meglepetés legyen az eredetileg évadzárónak tervezett rész, a launch trailer eleget mesél: 

A Minecraft: Story Mode mind az öt része elérhető már PC, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS és Android platformokra, valamint a későbbiek folyamán PS Vitára is megjelenik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)