Hirdetés

Minecraft: Story Mode - megjelent az utolsó rész

|

Most már úgy néz ki, tényleg végéhez ér a Minecraft: Story Mode - legalábbis az első évad.

Hirdetés

A Telltale öt részt tervezett, de ezt még hárommal megtoldotta, hogy akinek annyira megtetszett a Minecraft: Story Mode, kapjon belőle még egy kicsit.

Az A Portal to Mystery és az Access Denied után most itt a nyolcadik, A Journey's End című epizód, melyben Jesse, Petra, Lucas és Ivor az Atlast keresik, hogy hazajuthassanak. Az Ősi építők (Old Builders) világában barangolhatunk, megismerhetünk új karaktereket, és megtudhatjuk, hőseink sikerrel járnak-e. Az epizód már elérhető PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra, ha kíváncsiak vagytok a befejezésre, mindenképp töltsétek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)