Hirdetés

Minecraft: Story Mode - jövő héten jön az új rész

|

Hamarosan itt a Minecraft: Story Mode hetedik része, ami az előző részben megnyitott új történetszálat folytatja, addig pedig egy trailerben leshetünk bele az újabb izgalmakba.

Hirdetés

A stúdiótól megszokott évadok helyett kicsit furán folytatta a Telltale a Minecraft: Story Mode-ot, ugyanis az eredetileg tervezett öt részt még hárommal megtoldotta a stúdió. Ezek közül az első, az A Portal to Mystery már meg is jelent egy csomó YouTuber vendégszereplésével, hamarosan pedig itt is a folytatás.

A hetedik rész az Access Denied címet kapta, amiben Jesse és csapata továbbra is haza próbál jutni a különböző portálokon keresztül, eközben pedig egy elég veszélyes helyre tévednek. A Minecraft-sztori legújabb fejezetében ugyanis egy olyan világra bukkan a csapat, amit egy gonosz gép, a PAMA irányít. Ez mindent és mindenkit a hasznosságnak és a produktivitásnak rendel alá, a legyőzésében pedig valószínűleg az új szereplő, Harper lesz hőseink segítségére. Az Yvette Nicole Brown (Balfékek) által szinkronizált karakter alkotta meg ugyanis (valószínűleg nem pont ezzel a céllal) PAMA-t. A Minecraft: Story Mode - Access Denied, aminek fent a trailerét is láthatjátok, július 26-án, tehát már jövő kedden játszható is lesz.

Nektek hogy tetszett eddig a sorozat ?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)