Hirdetés

Minecraft: Story Mode - már tudjuk, mikor jön a negyedik rész

|

A Telltale elképesztő sebességgel tolja ki magából az epizódokat, így már karácsony előtt beesik majd a Minecraft: Story Mode utolsó előtti része.

Hirdetés

Megmondom őszintén, nem vagyok teljesen kibékülve a Minecraft: Story Mode-dal, mert bár az összes Telltale játékot imádtam eddig, ez valahogy nem sikerült olyan jól.

Mivel a stúdió eddig 2-3 hónapot is pepecselt egy-egy epizóddal, hatalmas meglepetésként érte a rajongókat, hogy az első rész után két héttel kiadták a Story Mode második epizódját is, és a jelek szerint eszük ágában sincs lassítani. AZ év vége előtt már nem fogják lezárni a sorozatot, de a negyedik rész még karácsony előtt, egész pontosan december 22-én megjelenik.

A jelek szerint ez a rész már lezárja majd a Wither Stormos történeti szálat, így fogalmunk sincs, hogy milyen tervei vannak a csapatnak az ötödik epizódra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)