Hirdetés

Minecraft: Story Mode - jövő hónapban kezdődik a második évad

|

A Telltale és a Mojang hivatalosan is leleplezte a Minecraft: Story Mode második évadát, sőt, elárulták az első rész megjelenési dátumát is.

Hirdetés

Ahogy korábban már kiszivárgott, érkezik a Minecraft: Story Mode második évada, amit most már hivatalosan is bejelentett a Telltale és a Mojang, így nem kellett a leleplezéssel az E3-as konferenciájukig várunk. Aki pedig szerette Jesse és csapata kalandjainak végül nyolcrészesre bővített első évadát, annak már nem kell sokáig várnia a folytatásra.

A nyitó epizód, ami a Hero in Residence címet kapta, július 11-én érkezik PC mellett PS4-re, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra is. Ebben Jesse keze egy rejtélyes tengermélyi templomban talált kesztyűbe ragad, úgyhogy bonyodalom ebben az évadban is lesz, hiába mentette meg a csapat a világot. Az új évadban a Last of Us Ellie-je, Ashley Johnson mellett néhány nagyobb projektben is részt vállaló színész (például Catherine Taber és Patton Oswalt) mellett az angol nyelvű Minecraft YouTube-közösség néhány tagja is helyet kapott a szinkron készítői között.

Ami a Minecraft: Story Mode második évadának technikai érdekességeit illeti, bekerül a Crowd Play funkció, aminek köszönhetően a Mixeren folyó livestreamek nézői is részt tudnak venni egy-egy döntés meghozatalában.

Ti megnézitek majd, vagy inkább a Telltale valamelyik másik szériájának a folytatását várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)