Hirdetés

Minecraft: Story Mode - kiszivárgott a megjelenési dátum?

|

A Minecraft: Story Mode első epizódjának megjelenését 2015-re ígérte a Telltale, de mindezidáig még csak hónapra pontosan sem tudtuk, mikor jön. Most úgy látszik, ismét az Amazon volt hiperaktív.

Hirdetés

A Telltale Games általában nem siet a megjelenési dátumok bejelentésével, jó esetben két, de általában inkább egy héttel a megjelenés előtt tudjuk meg, mikorra várhatjuk az aktuálisan futó sorozatok következő epizódját. 

2015 végéig még majdnem négy teljes hónap van hátra, és bár a legtöbb ősszel-télen érkező játék megjelenési dátumát már tudjuk, a Minecraft: Story Mode-ét még nem. Az Amazon US és UK oldala is frissítette a játék adatlapját a napokban, előbbinél az október 27-ei, utóbbinál az október 30-ai dátum jelent meg, ami tekintve, hogy a játékok a tengerentúlon kedden, nálunk pénteken kerülnek a boltok polcaira, akár még valódi is lehet.

Ezek a PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra megjelenő, a játék első epizódját tartalmazó dobozos kiadáshoz tartoznak, a digitális változatok dátuma eltérhet, és ha folytatódik a trend, továbbra is platformonként más és más napon tölthetjük le őket. Várjuk a Telltale hivatalos megerősítését, de készüljetek arra, hogy október végétől más szemszögből ismerhetjük meg a Mojang által megalkotott világot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)