Hirdetés

Minecraft: Story Mode - a negyedik részben ismét érhetnek meglepetések

|

A széria következő része nemsokára megjelenik, így épp itt volt az ideje, hogy befusson a launch trailer. Aki még nem játszott az előző részekkel, az csak óvatosan kattintson. Vagy inkább ne.

Hirdetés

A Minecraft: Story Mode a negyedik része jövő héten érkezik, és hogy addig is megkönnyítsék a várakozást, a Telltale Games kiadta a játék launch trailerét, ami egy picit többet mutat, mint amire számítottunk.

Akinek eddig kimaradt volna a sorozat, az ne itt kezdje, inkább startoljon az első résszel, mert a negyedik epizódnak még a trailere is meglehetősen spoileres az első három epizódra nézve. A többieknek érdekes lehet a videó, mert felbukkannak benne olyan karakterek, akikre nem is számítottunk, mint például az Order of the Stone mind az öt eredeti tagja.

A Minecraft: Story Mode negyedik epizódja december 22-én érkezik. Nektek hogy tetszik a Telltale sorozata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)