Hirdetés

Minecraft: Story Mode - nem az ötödik epizód lesz az utolsó

|

Kiderült a Minecraft: Story Mode ötödik részének megjelenési dátuma, azonban a várttal ellentétben nem ez lesz végül a játék zárása.

Hirdetés

Viszonylag hosszú idő telt el a Minecraft: Story Mode legutolsó, negyedik részének megjelenése óta, azonban a Telltale végre leleplezte az eddig utolsónak hitt rész várható érkezésének idejét. Bizony, csupán eddig gondoltuk azt, hogy a befejezés jön, ugyanis további kalandok is érkeznek majd.

A Minecraft: Story Mode Episode 5 "Order Up!" néven fog megjelenni, egészen pontosan március 29-én. A legújabb részben hőseink egy teljesen új világba, Sky City városába érkeznek. A játék szinkronstábjához csatlakozott Sean Astin is, tudjátok, ő volt Samu A Gyűrűk Ura filmekben. Bár elvileg ez lenne a Minecraft: Story Mode fináléja, azért a jelek szerint akad még mesélni valója a készítőknek, ugyanis most jelentettek három extra epizódot, melyek tovább követik Jesse és társai kalandjait új világokba. Ezeket a játék kiegészítőként kezeli majd, vagyis legalább az első epizódra szükségetek lesz ahhoz, hogy megvásárolhassátok őket.

Ti örülök neki, hogy extra részeket kap a Minecraft: Story Mode?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)